PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE SANTS ACCESSIBLE

El dissabte 22 d’agost va començar la Festa Major de Sants amb el tradicional pregó, que es va fer a les 20 h del vespre al Parc de l’Espanya Industrial. Aquest any el pregoner va ser el periodista i escriptor Alfred Picó, que va fer el pregó seguint l’ordre de les lletres de l’abecedari.

Picó, també veí del barri de Sants, va començar el pregó dient: “Sóc home de lletres i per tant avui faré un pregó amb lletres per ser una mica original” i el cert és que va ser així. Amb cada una de les lletres va recordar la història del barri i va rendir un homenatge a diverses persones, entre elles la seva família, el president de la Federació de la Festa Major, Jeroni Melgar i els membres de les comissions de festes.

Centenars de veïns i veïnes del barri no es van voler perdre aquest acte, on també van dir unes paraules el president de la Federació de la Festa Major, Jeroni Melgar, la presidenta del Districte de Sants, Montserrat Ballarín, el regidor del Districte, Jaume Asens, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Subtil, va realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva d’aquest pregó. També hi havia interpretació en llengua de signes.20150822_201653 20150822_201747

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge