Actes electorals accessibles

Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que es van celebrar el passat 27 de setembre, Subtil hem fet accessible alguns actes de les campanyes electorals d’alguns partits.

En concret, vam fer accessible amb subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva l’acte final de campanya de Junts pel Sí, celebrat el dia 25 de setembre a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, i també l’acte final de campanya del PSC, celebrat el dia 25 de setembre al Valkiria Hub de Barcelona. També vam subtitular en directe la intervenció que va fer Nicolas Sarkozy en l’acte final de campanya del PP, que va tenir lloc el 25 de setembre al Palau de Congressos de Catalunya.índex

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge