Subtitulem el pregó de la Festa Major de les Corts

Pregó les CortsAquest diumenge 4 d’octubre ha tingut lloc el pregó d’inici de festa major de les Corts. Un any més, Subtil l’hem fet accessible mitjançant la subtitulació en directe per a persones sordes.

Aquest any, a proposta dels membres de la Federació de Festa Major, el pregó de 2015 ha estat pronunciat per la Societat Coral L’Espiga de les Corts, una entitat molt arrelada al territori que desenvolupa una intensa activitat cultural i lúdica que inclou música, teatre, cinema, dansa o pintura, però també escacs i jocs de rol.

En representació de l’entitat, el l’ha llegit el senyor Joan Hugué, un dels socis més veterans, expresident de l’entitat i autor del llibre que es va editar amb motiu del 75è aniversari.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge