Subtítols en el III Consell Consultiu de Pacients

Consell Consultiu Pacients subtítolsAquest dijous 22 d’octubre, el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya, òrgan assessor representatiu de les entitats de pacients de Catalunya, ha celebrat la III Jornada amb el lema “Compartir per avançar”.

Subtil, un any més, hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones sordes. Igualment, l’acte també ha comptat amb el servei d’interpretació en llengua de signes.

Pacients, familiars, entitats de pacients i professionals sanitaris i socials han participat en aquesta jornada on les entitats de pacients han exposat les seves propostes en relació amb el Pla de salut 2016-2020, un marc de reflexió amb l’objectiu d’avançar en la millora del sistema sanitari.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge