Transcrivim en directe la jornada “Feminismes i canvi institucional”

Foto doncs beijing accessibleAquest dimarts 27 d’octubre, la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona ha organitzat una jornada que portava per títol: Feminismes i canvis institucional, celebració de Beijing +20. La jornada ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i Subtil hem ofert el servei de transcripció en directe.

A la jornada s’hi ha debatut els avenços i els reptes que s’han donat en els 20 anys transcorreguts des de la formulació de la transversalitat de gènere com a estratègia per assolir la igualtat real i efectiva entre dones i homes. Aquest n’era el Programa_Beijing+20.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge