Subtitulem els Premis Solidaris ONCE Catalunya

once solidariosAquest dijous 29 d’octubre va tenir lloc l’entrega dels Premis Solidaris ONCE Catalunya a l’auditori de l’ONCE de Barcelona. Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Enguany, els guardonats de la IX edició són la Fundació Ampans, Marcos Bajo, la Fundació Mas Albornà, la Diputació de Barcelona per “La Mirada Tàctil”, i la Televisió de Catalunya pel programa “Capacitats”.

Subtil, de la mà d’ILUNION, hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones sordes. També hi havia interpretació en llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge