Subtitulem la jornada del Fòrum Inserta Responsable

Foro Inserta novembreAquest dijous 19 de novembre s’ha celebrat a ESADE una nova jornada del Fòrum Inserta Responsable, on s’ha parlat de com la posada en marxa de projectes d’inclusió de persones amb discapacitat a l’empresa ordinària ha constituït una font de valor, innovació i millora contínua per a les empreses i la societat.

L’acte ha comptat amb la presència del director de serveis jurídics de Fundació ONCE i Ilunion, el director de govern, risc i compliment de KPMG, el director de recursos humans de Nestlé, el subdirector de gestió de recursos CI Tarragona de Repsol i el director general adjunt d’ESADE.

Subtil hem ofert el servei de subtitulació en directe com a mesura d’accessibilitat per a les persones sordes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge