SUBTITULEM EL FESTIVAL INCLÚS

Els dies 4, 5 i 6 de desembre es va celebrar al CaixaForum de Barcelona el Festival Inclús, audiovisuals i discapacitat, un festival de produccions audiovisuals, tant documentals com de ficció, centrat en la temàtica de la discapacitat. El Festival Inclús és una iniciativa impulsada per L’Aula d’Estudis Socials i organitzada per Fish Muvi. L’objectiu del festival és donar visibilitat a obres audiovisuals elaborades al voltant de la temàtica de la discapacitat i amb un punt de vista diferent, ja siguin creades per entitats que intervenen directament al món de la discapacitat, per persones o altres col·lectius.

Subtil ,a través de la Federació ACAPPS, vam subtitular la gala inaugural del 4 de desembre, en què es va projectar la pel·lícula Requisitos para ser una persona normal, de Leticia Dolera, i la taula rodona posterior, amb la directora de la pel·lícula i un dels protagonistes, Jordi Llordà. I també vam subtitular, el 6 de desembre, les xerrades que es van fer al taller The Speakers’Corner i la gala final, en la qual es va fer l’entrega de premis.

20151206_205250 20151206_184603

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge