Subtitulem el dinar de Santa Llúcia de l’ONCE

Foto santa lluciaAquest diumenge 13 de desembre l’ONCE i la seva Fundació van celebrar el tradicional dinar de germanor que se celebra anualment el dia de Santa Llúcia, protectora de la vista, de les seves malalties i patrona de les persones cegues. Aquest àpat aplega venedors, afiliats, treballadors, pensionistes i persones vinculades amb l’entitat. L’acte es va celebrar a la Fira de Cornellà.

Abans i després del dinar, diverses autoritats del món polític i alts càrrecs de l’ONCE van fer uns parlaments per felicitar l’entitat per la feina feta i per desitjar als assistents unes bones festes. L’acte, a més, va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe i la interpretació a la llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge