Accessibilitat a l’espectacle de Nadal de l’escola Tàber

Cada any l’escola Tàber realitza en èpoques nadalenques un espectacle en què participen tots els alumnes de l’escola al teatre de la Salle Bonanova. Per fer l’espectacle accessible per a persones sordes, ja que a l’escola hi ha tant alumnes sords com famílies sordes, Subtil ofereix el servei de subtitulació en directe. Els subtítols apareixen en una gran pantalla ubicada al costat de l’escenari perquè tothom pugui seguir l’obra de teatre. Es tracta d’un servei àmpliament valorat pels assistents.

Vols que l’espectacle de la teva escola també sigui accessible per a persones sordes? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres: subtil@subtil.cat

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge