Accessibilitat en l’arribada dels Reis d’Orient a Nou Barris

Reis d'Orient subtítolsCom cada any, els Reis d’Orient van arribar a Nou Barris carregats de regals, d’il·lusió i de subtítols. A partir de les 17:30 h va tenir lloc un espectacle de teatre i cançons que van animar la canalla de la plaça Major de Nou Barris. Subtil vam realitzar en directe els subtítols de l’espectacle per tal que les persones sordes poguessin seguir l’acte. I després d’uns parlaments de les autoritats del Districte, els reis van dirigir-se a tots els nens i nenes per avisar-los que calia anar a dormir ben d’hora.

Tot un honor per a Subtil tenir el plaer de subtitular ses Majestats Reials. Una arribada dels reis accessible… un detall més de la màgia de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge