Acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust al Parlament de Catalunya

accessibilitat parlamentAquest dimecres 27 ha tingut lloc al Parlament de Catalunya un acte per retre homenatge a les víctimes de l’Holocaust. Representants de col·lectius de víctimes, des de jueus i gitanos fins a republicans, persones amb discapacitat i gais i lesbianes, han encès espelmes de record en memòria de les víctimes. En l’acte també hi han intervingut l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Diverses associacions representants de les víctimes han subratllat la necessitat de mantenir viva la memòria del que va passar a Europa perquè no es torni a repetir. El vell continent, però, veu com la xenofòbia i la intolerància continuen sent un perill real. Per això, els col·lectius han demanat a Europa que no abandoni els refugiats sirians, que fugen “pels mateixos motius pels quals es fugia del nazisme” i els “abraci” enlloc de limitar-ne l’entrada.

Subtil ha subtitulat en directe tot l’acte per fer-lo accessible a les persones sordes assistents.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge