Festa de la Taronjada, fi del Carnaval, amb subtítols

taronjada accessibleAquest diumenge ha tingut lloc l’acte central del Carnaval de Barcelona, una gran festa davant del Born Centre Cultural, i les persones sordes han pogut participar-hi gràcies a la gran pantalla que hi havia a l’escenari per poder seguir-hi els subtítols en directe, que hem ofert Subtil de la mà d’ACAPPS.

En què consisteix aquesta festa?

El Sarau

Música i ball a ritme de Swing, a l’escenari de la plaça Comercial, davant del Born.

La Cavalcada de la Reina Belluga

La gran Cavalcada de la Reina Belluga és una lluïda desfilada dels set ambaixadors de la Reina Belluga dalt de carrosses de cavalls amb els seus seguicis de músics, cortesans, banderers, malabars i saltimbanquis de la terra dels poca-soltes acompanyant la Reina Belluga.

La Batalla Campal de la Taronjada

Després del Flashmob col·lectiu, la plaça Comercial ha estat de nou el camp de batalla de la Taronjada. La Reina Belluga i els seus set ambaixadors han iniciat la gran Batalla Campal de la Taronjada amb globus i confeti de color taronja.

Sarau de la Taronjada: Ball de Màscares

Ben coberts de confeti i amb la plaça Comercial tenyida de color taronja, la Reina Belluga i els seus set ambaixadors ens han convidat a tots al darrer Sarau de Carnaval amb els ritmes de De Mortimers.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge