Subtitulem la sessió del grup de Diversitat Funcional de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

barcelona-inclusivaAquest 22 de febrer ha tingut lloc, dins del marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, una jornada de treball del grup de diversitat funcional. L’objectiu era establir les bases per a la creació d’una nova xarxa sobre la diversitat funcional.

La sessió s’ha celebrat a les 16:30 h al Convent de Sant Agustí i ha sigut accessible per a les persones sordes gràcies als subtítols simultanis i a la interpretació en llengua de signes.

Inicialment, s’ha fet una presentació de la proposta del model de treball col·laboratiu i de coproducció sobre la diversitat funcional a la ciutat a càrrec de la Sra. Laia Ortiz, segona tinenta d’alcalde de l’Àrea de Drets Socials i presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Seguidament, l’Emi Pallàs, cap de Participació Social de l’Àrea de Drets Socials, ha parlat sobre què és l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, quins són els antecedents i les xarxes existents. I l’Assumpta Soler, coordinadora de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha presentat l’estratègia compartida “Una ciutat plenament accessible i que lluita pel ple dret a la vida independent”.

Finalment, hi ha hagut un torn obert de preguntes per tractar com treballar a partir d’ara en el marc d’aquesta nova xarxa que formarà part de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge