Subtitulem els premis del CMBS als mitjans de comunicació

Premis mitjans comunicacióAquest dilluns 29 de febrer, a les 19 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona ha tingut lloc el lliurament dels premis del Consell Municipal de Benestar Social als mitjans de comunicació. L’acte va ser accessible per a les persones sordes gràcies als subtítols en directe que vam oferir Subtil, de la mà de l’associació de persones sordes ACAPPS.

El Consell Municipal de Benestar Social (CMBS), òrgan consultiu i de participació creat l’any 1988, és l’impulsor d’aquest premi, que va ser creat l’any 1993 amb l’objectiu de fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i premiar la tasca informativa i divulgativa dels i les professionals del món de la comunicació, que amb els seus treballs contribueixen a sensibilitzar sobre la realitat social de la nostra ciutat.

Un premi que amb la seva filosofia ha promogut una major presència de la informació social als diferents mitjans de comunicació, des de mirades reflexives, crítiques i responsables, que contribueixen a crear opinió entorn les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.

Els premis volen reconèixer i promocionar aquesta labor amb una dotació econòmica per a cadascuna de les modalitats de la convocatòria: premsa, ràdio, televisió i internet.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge