Transcripció en directe a les jornades de formació de l’ACPCREDA

ACPCREDA SubtitulacióL’Associació Catalana de Professionals de CREDA (ACPCREDA) va celebrar aquest passat divendres i dissabte les quartes jornades de formació a la Casa del Mar, Barcelona. Un any més, des de Subtil vam oferir el servei de subtitulació en directe com a mesura d’accessibilitat per a les persones sordes.

A les jornades s’hi van oferir xerrades sobre educació emocional, conferències motivacionals, i ponències més enfocades a la logopèdia i a les activitats a dur a terme amb els infants sords. Igualment, també es van fer tallers més pràctics.

 

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge