XXX Premi 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany

El 8 de març de 2016 s’ha lliurat el XXX Premi 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona.  La convocatòria d’enguany ha estat centrada en crear xarxes per la justícia de gènere.

L’acte ha comptat amb la presencia de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz.

El projecte guanyador ha estat “Amb la música, tu pots”. La proposta utilitza la música com a eina educativa d’apoderament de les joves. L’han concebut un grup d’estudiants de grau superior i proposa com a accions principals la realització de tallers de prevenció i sensibilització en quinze centres educatius d’ESO de la ciutat.

També s’han reconegut amb una menció especial dos projectes:  “Nusos”, que planteja l’organització d’unes jornades de treball obertes als col·lectius que lluiten contra la violència masclista i a favor dels drets LGTBI;  i “Migròctones,” que s’adreça a tot tipus de dones i proposa la realització d’unes jornades a partir dels temes d’interès que elles mateixes plantegin.

 

El públic assistent a l’entrega dels premis ha votat el seu projecte preferit mitjançant unes urnes situades a l’entrada del Born Centre Cultural. El guanyador ha sigut el projecte “Migròctones”.

12814001_991793037535413_4343666967093385238_n

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge