Presentació del llibre “El temps de les cireres” en lectura fàcil

Temps cireres accessibilitatAquest dilluns ha tingut lloc la presentació del llibre “El temps de les cireres”, de Montserrat Roig, adaptat a lectura fàcil per Núria Martí Constans i editat per La Mar de Fàcil. Han presentat el llibre el Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística i l’Associació Lectura Fàcil.

L’acte de presentació ha tingut lloc a la sala d’actes del Departament de Cultura (Rambla de Santa Mònica, 8, Barcelona). En la presentació hi ha intervingut Marta Xirinachs, subdirectora general de Política Lingüística, Eugènia Salvador, codirectora de l’Associació Lectura Fàcil i Roger Sempere, fill de Montserrat Roig.

La presentació s’ha clos amb una lectura dramatitzada de fragments de l’obra, a càrrec de Lali Feliu i Mercè Rovira.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge