Constitució del Consell de la Discapacitat de Catalunya

CODISCAT subtítulosAquest dimecres 25 de maig ha tingut lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya la constitució del CODISCAT —Consell de la Discapacitat de Catalunya—, que suposa un pas endavant en la promoció de l’autonomia personal, social i laboral de les persones amb discapacitat. La intenció del Govern és facilitar les condicions per tal que la llibertat i la igualtat de les persones amb discapacitat i dels grups en els quals s’integren siguin reals i efectives i remoure els obstacles que n’impedeixin o en dificulten la plenitud en l’exercici dels seus drets. En aquest sentit, el CODISCAT vol contribuir a donar a les persones amb discapacitat l’oportunitat de participar activament en els processos d’adopció de decisions sobre polítiques i programes, inclosos els que els afecten directament.

Subtil, de la mà d’ACAPPS, hi hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge