Subtitulació de la II Jornada Espai Làbora

El dilluns 6 de juny el Born Centre Cultural de Barcelona va acollir la II Jornada de Networking Espai Làbora, una iniciativa innovadora per desenvolupar un mercat laboral reservat per a persones en risc d’exclusió.

L’acte el va presidir la tinenta d’alcalde de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Laia Ortiz, i hi van participar Teresa Crespo, Teresa Crespo, presidenta d’ECAS, Albert Alberich, secretari de FEICAT i Josep Quitet, president provincial de Creu Roja a Barcelona. Tots ells lliurar el segell Làbora a les empreses i entitats col·laboradors com a reconeixement a la seva participació i compromís amb la contractació dels col·lectius en risc d’exclusió de la ciutat.

La jornada va continuar amb l’espai de networking, on les empreses es van entrevistar, individualment i grupalment, amb persones candidates participants del  programa, perquè puguin optar a cobrir llocs de treball o formar part de les seves bosses de treball.

espailabora2016-688x1024