Accessibilitat al 10è aniversari AMMFEINA

ammfeinaDimarts 7 de juny, al Palau del Mar, es va celebrar el 10è aniversari d’AMMFEINA, una associació que és la suma de 30 entitats socials no lucratives d’arreu de Catalunya que centren els seus esforços en afavorir la inclusió laboral de les persones amb trastorn mental.

L’acte, conduit pel periodista Carles Capdevila, va comptar amb tres rondes de converses a dos entre un ex president d’AMMFEINA SMC i un professional extern a l’associació, que giraven al voltant dels valors que han guiat la manera de fer i ser de l’associació al llarg d’aquests anys.

A l’acte va assistir-hi el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va manifestar la voluntat del Govern que presideix de donar un impuls a les polítiques centrades en la salut mental. “El Govern està disposat a acompanyar-vos en aquest procés cap a la ciutadania, cap a la eradicació dels estigmes i posar en valor l’esforç de famílies i pateixen persones amb trastorn mental”, va dir davant d’un auditori de 200 persones que van acudir a l’acte de la Casa del Mar.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge