Accessibilitat el V Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

Del 14 al 17 de juny de 2016 es va celebrar a Barcelona el V Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, organitzat per la Taula del Tercer Sector Social, que agrupa el conjunt de les entitats socials de Catalunya.

El congrés, sota el lema “Créixer socialment”, va suposar un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent.

Subtil, a través d’ACAPPS, vam subtitular la inauguració i la conferència inaugural que va tenir lloc el 14 de juny al Teatre Nacional de Catalunya. L’acte inaugural, presentat per Mònica Terribas, va comptar amb la presència del president de la Generalitat, el Sr. Carles Puigdemont, l’alcaldessa de Barcelona, la Sra. Ada Colau, la presidenta de la Diputació de Barcelona, la Sra. Mercè Conesa, i el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, el Sr. Oriol Illa. I la conferència inaugural va anar a càrrec del doctor en Filosofia i professor de la Universitat de Girona Xavier Antich.

També vam subtitular dos col·loquis que es van celebrar el dia següent, 15 de juny, al CCCB: “L’Europa social en risc: entre el desordre i la transformació”, i “El Tercer Sector com a generador d’ocupació: persones al servei de persones”.

índex

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge