SUBTITULACIÓ DEL PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE SANTS 2016

El dissabte 20 d’agost va començar la Festa Major de Sants i ho va fer, com és habitual, amb el pregó. Una cercavila amb els Gegants de Sants, la Banda i Majorets del Triangle de Sants i els Tabalers de Sants va iniciar un recorregut des de la plaça de Sants fins al Parc de l’Espanya Industrial, acompanyant la pregonera d’aquest any, la Merche Mar.

A les 20 h des del balcó de la Casa del Mig la Merche Mar va donar inici a la festa major, amb un pregó on va recordar el Molino, que considera que és casa seva. També van parlar la presidenta de la Federació de la Festa Major de Sants, Gemma Solsona, que va destacar la gran tasca dels voluntaris; la presidenta del Districte, Montserrat Ballarín; la regidora del Districte, Laura Pérez; i finalment, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va animar els veïns a gaudir dels carrers i places amb respecte pels carrers i per les persones. L’acte va finalitzar amb un brindis per a tot el veïnat.

20160820_202921

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge