10 anys de treball en xarxa per una Barcelona Inclusiva

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva va celebrar el seu 10è aniversari el passat 27 de setembre en el marc de la Jornada Anual 2016. L’acte es va dur a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La benvinguda institucional va anar a càrrec d’Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social ce Catalunya, de Llum Delàs, vicepresidenta de la Fundació Roure i membre del Consell de la Governança de l’Acord, i d’Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.

Després es va realitzar la conferència inaugural, a càrrec de la sociòloga i economista Saskia Sassen, que va conversar amb Josep Ramoneda, escriptor, filòsof i periodista. Després del piscolabis de celebració es van fer tres espais de diàleg sobre l’impacte de les xarxes d’acció, les bones pràctiques de projectes en xarxa i els nous actors en la defensa dels drets socials.

Finalment, es va celebrar una taula sobre els 10 anys de l’Acord Ciutadà, on diferents actors que hi van participar durant aquests 10 anys van parlar de les seves experiències i es van fer les conclusions dels espais de diàleg. La cloenda va comptar amb l’actuació de “Clams, música per a la inclusió social”.

20160927_171824 20160927_123209

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge