PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE LES CORTS ACCESSIBLE

El diumenge 2 d’octubre va començar la Festa Major de Les Corts i Subtil, com ja és tradicional, vam subtitular el pregó, que es va fer a la plaça Comas, a la seu del Districte, a les 12 h del migdia.

Els parlaments institucionals van anar a càrrec del president del Consell del Districte, Francisco Sierra, i del regidor del Districte, Agustí Colom, que van deixar pas als pregoners d’aquest any, que van ser l’Orfeó de Les Corts, que va fer un divertit pregó ja que van combinar text i música, i van fer que al final tot el públic cantés amb ells un cànon.

Subtil vam realitzar l’accessibilitat per a persones sordes d’aquest acte.

index

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge