Subtítols en directe a la Fira Discat

firadiscatAquest  divendres 30 de setembre ha tingut lloc a Sant Joan de Vilatorrada la segona edició de la Fira Discat. El certamen ha fet un pas endavant en aquest segon any i es consolida com a espai de referència per a professionals, entitats i administracions que treballen en l’àmbit de la discapacitat.

En paral·lel, Discat accentua la sensibilització a la ciutadania i especialment als joves i infants de Sant Joan de Vilatorrada per acostar-los la realitat de les persones amb discapacitat. El certamen reuneix més de 200 professionals del sector a Cal Gallifa, centenars d’alumnes de primària i secundària i una quarantena d’empreses i institucions.

Subtil hi hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

Vols llegir un resum de la jornada? Fes clic aquí.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge