10 anys de la Convenció de Drets de les Persones amb Discapacitat

cocarmiEl Comitè de Representants de les Persones amb Discapacitat (COCARMI) ha organitzat una jornada per commemorar el desè aniversari de l’aprovació de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

L’objectiu del programa d’aquesta jornada, que ha tingut lloc a la delegació de l’ONCE Catalunya, ha estat fer un balanç d’aquesta dècada, dels avenços que ha propiciat en matèria de drets de les persones amb discapacitat, però també de tots aquells capítols que encara estan pendents de resoldre.

La Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat es va aprovar el 13 de desembre de 2006. La Convenció era fruit d’un llarg procés en el qual van participar observadors i cossos de l’Organització de Nacions Unides (ONU), estats membres de d’aquest organisme internacional, institucions internacionals de drets humans, Organitzacions No Governamentals (ONGs) i entitats de la discapacitat i les seves famílies.

Subtil hi hem ofert, de la mà d’ACAPPS, el servei de subtitulació en directe per a persones sordes. A l’acte també hi havia interpretació a la llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge