Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016 accessibles

El dijous 6 d’octubre es van lliurar els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016 a la seu de l’ONCE de Barcelona.

L’acte, conduït per la periodista  Núria Ramírez, va comptar amb la presencia d’Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Patricia Sanz, vicepresidenta segona de l’ONCE, i Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Els premiats d’aquest any van ser els següents. El Premi a la institució, organització, entitat, ONG va ser per Niños sin barreras. El Premi al mitjà de comunicació va ser per TEBVit. Carme Canals va rebre el Premi a la persona física. El Premi a l’empresa va ser per La Tavella. I finalment, el Premi a l’administració pública va ser pel Museu Marítim de Barcelona.

Subtil vam realitzar els subtítols per a persones amb discapacitat auditiva, i també hi havia interpretació en llengua de signes.

index

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge