Subtitulació simultània a la II Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària

Els dies 20 i 21 d’octubre 2016 es va celebrar a Barcelona Activa la segona Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària sota el lema “Ciutat per l’economia plural i transformadora”. Subtil vam oferir-hi el servei de subtitulació simultània com a mesura d’accessibilitat per a les persones sordes oralistes.

Si voleu més informació, entreu aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/trobada-economiasolidaria/ca/ En aquesta pàgina trobareu un resum de les reflexions, debats i conclusions que es van treballar al llarg del dos dies i que han permès avançar cap a l’economia plural i transformadora, conèixer les experiències inspiradores de Montreal i París, i aprofundir en la contractació pública responsable.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge