Subtítols per a persones sordes a la presentació del manual “Exposicions Accessibles”

Aquest dimecres 2 de novembre ha tingut lloc a l’Auditori del Museu del Disseny la presentació del manual “Exposicions accessibles. Criteris per eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l’accés als continguts”.

Subtil hi hem ofert la subtitulació en directe perquè l’acte fos accessible per a les persones amb discapacitat auditiva.

Aquest manual és el resultat d’un procés de treball en conjunt entre l’Institut de Cultura i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, que han treballat en col·laboració els darrers anys amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels museus de la ciutat.

Aquest manual està dirigit a tots els professionals del sector, dels museus i centres expositius i vol posar a l’abast eines i recursos, així com algunes orientacions, de cara a millorar l’accessibilitat comunicativa als museus i afavorir així la qualitat dels seus serveis. A més, pretén no només convidar a la reflexió, sinó sobretot proporcionar pautes i recomanacions pràctiques pel que fa a aspectes concrets.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge