Subtitulació del Movistar Simbiòtic Festival

El cap de setmana del 25 al 27 de novembre es va celebrar a la Sala Beckett de Barcelona el Movistar Simbiòtic Festival, un festival multidisciplinari d’arts escèniques. Subtil vam col·laborar amb el festival fent la subtitulació en directe per a persones sordes, fent la instal·lació del bucle magnètic a les sales i també l’audiodescripció dels espectacles teatrals.

El dissabte 26 es van celebrar el Laboratori, amb diverses taules rodones, que van tractar temes com: els festivals inclusius, com fer accessibles les arts escèniques, un sketch sobre el projecte inclusiu de la Companyia Bambú, projectes escènics amb nous llenguatges sensorials i una demostració del projecte Espai Cecs.

I el diumenge 27 es van fer dos espectacles teatrals, que van ser accessibles per a persones amb discapacitat: l’espectacle Zip de Les Impuxibles i Atzur Visuals, i l’estrena de Murmur al Cub, amb Quim Moya i Ravid Goldschmidt.

 

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge