Jornada de debat “Dones i discapacitat” accessible

El 28 de novembre es va celebrar a les instal·lacions de l’ONCE de Barcelona la jornada de debat “Dones i discapacitat”, organitzada pel COCARMI amb la col·laboració del Departament de Treball, Benestar Social i Famílies de la Generalitat i amb el suport de la Fundació TMB.

En aquesta jornada es van escoltar reflexions i propostes al voltant de la violència masclista en dones amb discapacitat i es van abordar diferents situacions de violència en les dones amb discapacitat. També es van exposar experiències positives d’inserció laboral de dones amb discapacitat.

La jornada va comptar amb subtitulació en directe per persones amb discapacitat auditiva i interpretació en llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge