Subtitulació de la Jornada “El rol de les ciutats”

El dia 2 de desembre es va celebrar la Jornada “El rol de les ciutats” organitzada per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona al Museu Picasso, per celebrar el 10è aniversari de la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat.

En aquesta jornada es va parlar dels avanços i els reptes de la Convenció amb taules rodones que es van centrar en el vessant jurídic i, després, en com les ciutats treballen per garantir que es compleixi. A part de la ciutat de Barcelona es van convidar les següents ciutats: Berlín (Alemanya), Böras (Suècia) i Lisboa (Portugal).

L’acte va ser accessible per persones amb discapacitat amb subtitulació en directe.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge