Subtitulació de la reunió del CODISCAT, el Consell de la Discapacitat de Catalunya.

El 14 de desembre es va celebrar, al Palau de la Generalitat, la primera reunió de treball del Consell de la Discapacitat de Catalunya (CODISCAT), presidit per la  consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. En aquest reunió hi van participar representants d’entitats i federacions d’entitats de persones amb discapacitat.

El CODISCAT és fruit del treball conjunt de l’administració catalana i les organitzacions catalanes de la discapacitat per al reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat i la seva efectiva integració en tots els àmbits de la societat.

Subtil vam realitzar la subtitulació en directe per persones amb discapacitat auditiva i també hi havia interpretació en llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge