Subtitulem els XXX Premis Horta-Guinardó

El 15 de desembre es van entregar els Premis Horta-Guinardó, a l’Hotel Alimara de Barcelona. Aquests guardons premien persones, associacions o entitats del districte d’Horta-Guinardó que han tingut un paper important dins el món associatiu d’aquest districte i de la ciutat.

Aquest any el jurat va premiar l’Escola Mare de Déu de Montserrat, per la gran tasca educativa duta a terme en el barri del Guinardó durant 50 anys; el Sr. Jordi Mitjana i Farré, per la seva implicació decidida en la vida comunitària del Carmel, especialment en la recuperació de la Festa Major; i el Grup d’Estudis de la Vall d’Horta i la Muntanya Pelada (El Pou), per la seva dedicació a la defensa i divulgació de la història i el patrimoni del districte.

L’acte, que va comptar amb la presència de la regidora del Districte, la Sra. Mercedes Vidal, va comptar amb subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva i interpretació en llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge