Subtitulació del Dinar de Santa Llúcia de l’ONCE

El dissabte 17 de desembre es va celebrar el tradicional Dinar de Santa Llúcia, organitzat per l’ONCE i la seva Fundació. Aquest dinar se celebra anualment per celebrar Santa Llúcia, protectora de la vista, de les seves malalties i patrona de les persones cegues. S’hi reuneixen venedors, afiliats, treballadors, pensionistes i persones vinculades amb l’entitat. L’acte es va celebrar al pavelló esportiu de les instal·lacions de l’ONCE Catalunya, a Barcelona.

Aquest any el dinar va comptar amb la presència del president de la Generalitat, el Sr. Carles Puigdemont, que va compartir unes paraules amb el públic assistent, i diverses autoritats del món polític i alts càrrecs de l’ONCE.

L’acte, a més, va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe i la interpretació a la llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge