Subtitulació del 10 aniversari de la FOAPS

El passat 2 de març es va celebrar el 10 aniversari de la FOAPS, la Fundació ONCE per a l’Atenció de Persones amb Sorceguesa. L’acte es va celebrar a l’Auditori de l’ONCE, a Barcelona, i Subtil vam realitzar la subtitulació per a persones amb discapacitat auditiva.

El delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va donar la benvinguda als assistents, i també va intervenir una persona amb sordceguesa, Francisco Javier García Expósito, i la seva mediadora, Laia Casado.

Finalment, els parlaments institucionals van anar a càrrec del Sr. Joan Ramón Ruiz, director general de Protecció Social de la Generalitat de Catalunya, i del director general de l’ONCE, el Sr. Ángel Sánchez.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge