Subtítols simultanis en l’entrega de premis Ciutat de Sant Cugat

Ahir es va celebrar al Teatre-Auditori de Sant Cugat l’entrega de premis Ciutat de Sant Cugat 2016. Subtil hi vam oferir el servei de subtitulació en directe per a persones sordes, i l’acte comptava també amb interpretació a la llengua de signes a càrrec d’APSO.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels Premis. Des del seu naixement, cada any s’han distingit en un acte o gala de lliurament persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, ja sigui localment o més enllà.

Els guanyadors dels premis van ser: l’Aula de So, L’Ateneu santcugatenc, l’Esplai Pica-Roca, el Fons Social Sant Cugat-Valldoreix i alumnes de 4t d’ESO del Thau.

Les actuacions que van amenitzar la gala van anar a càrrec de l’Esbart Sant Cugat i el Pere Martínez Quartet, amb l’espectacle Tants records, i la coral del Conservatori municipal de Música, que va interpretar peces del musical Els miserables.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge