Accessibilitat a l’entrega de premis del concurs literari Roc Boronat, a l’ONCE

Subtítols en directe, com a mesura d’accessibilitat per a persones sordes, a l’entrega de premis Roc Boronat

Ahir es va celebrar a l’Auditori de l’ONCE l’entrega de premis del concurs literari Roc Boronat. L’acte va ser accessible per a les persones amb discapacitat auditiva gràcies a la transcripció en directe, en format subtítol, que Subtil vam realitzar. L’acte també va comptar amb interpretació a la llengua de signes.

La premiada ha estat Teresa Solana (Barcelona, 1962) pel recull de vuit relats llargs que conformen Matèria gris, que el maig vinent serà publicat per Amsterdam, de l’editorial Ara Llibres. En la categoria exclusiva per a escriptors cecs o amb discapacitat visual greu, Joan Miquel Roig Mestre ha guanyat en l’apartat de prosa amb l’obra El sabater del Rif.

Què són els Premis Roc Boronat?

El concurs literari en llengua catalana Roc Boronat és convocat per l’ONCE amb el propòsit de fomentar la creació literària en llengua catalana entre les persones amb discapacitat visual, així com donar suport i estimular els escriptors i poetes en aquesta llengua i per tal d’aconseguir que l’ONCE atengui la demanda dels interessos culturals més variats.

El concurs que convoca l’ONCE té dos grups, un per a persones cegues o amb discapacitat visual greu –dotat amb 900 euros– i el de novel·la breu o relats –dotat amb 6.000 euros– que és obert a tota mena d’autors majors de 18 anys.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge