Subtitulació de les XXIX Jornades Tècniques de l’Institut Guttmann

El passat 20 d’abril vam subtitular, a través d’ACAPPS, les XXIX Jornades tècniques que l’Institut Guttmann va fer a l’Auditori de l’ONCE Catalunya.

Aquestes jornades van dirigides a professionals implicats en la intervenció dels nens i adolescents amb trastorns de l’aprenentatge (metges, psicòlegs clínics, neuropsicòlegs, psicopedagogs, professors…) i estudiants d’aquestes disciplines, i l’objectiu principal és abordar els coneixements més recents i els últims avenços en la neuropsicologia escolar.

Aquest any es van tractar temes com el paper de les funcions executives en el rendiment escolar, la influència de l’entorn en el desenvolupament cerebral, els programes d’intervenció tant en trastorns de l’aprenentatge com en dany cerebral adquirit i la neuroeducació.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge