Jornada accessible: 2017. La fi de las barreres?

El 20 d’abril vam subtitular, a l’Auditori de l’ONCE Catalunya, la xerrada sobre la fi de les barreres i l’accessibilitat.

La xerrada, moderada per José Manuel González Huesa, va comptar amb la presència d’en Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i la Mireia Mata, directora de la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La jornada va consistir en una taula rodona on hi van participar diferents ponents dels diferents àmbits de la discapacitat: el president del COCARMI, Antonio Guillén; Sandra Bestraten, arquitecta y membre de la càtedra d’accessibilitat de la UPC i la UIC; l’advocat i gerent del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Lorenzo Viñas; y el director de Projectes Especials d’OTIS, Luís Miguel Alcázar.

Subtil, a través d’ACAPPS, vam realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge