Jornada accessible: 2017. La fi de las barreres?

El 20 d’abril vam subtitular, a l’Auditori de l’ONCE Catalunya, la xerrada sobre la fi de les barreres i l’accessibilitat.

La xerrada, moderada per José Manuel González Huesa, va comptar amb la presència d’en Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i la Mireia Mata, directora de la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La jornada va consistir en una taula rodona on hi van participar diferents ponents dels diferents àmbits de la discapacitat: el president del COCARMI, Antonio Guillén; Sandra Bestraten, arquitecta y membre de la càtedra d’accessibilitat de la UPC i la UIC; l’advocat i gerent del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Lorenzo Viñas; y el director de Projectes Especials d’OTIS, Luís Miguel Alcázar.

Subtil, a través d’ACAPPS, vam realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.