Lliurament dels XVII Premis Vila de Gràcia 2016.

El 27 d’abril es van lliurar els XVII Premis Vila de Gràcia 2016, a la Biblioteca Jaume Fuster.

El lliurament de premis, presidit pel president del Consell del Districte, el Sr. Gerard Ardanuy, i el regidor del Districte, el Sr. Eloi Badia, va comptar amb l’actuació musical de la Clara Gorrias i el Toni Saigi, membres de l’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc.

Aquest any els premiats van ser el Sr. Francesc Miñana, el programa “Tot hi cap”, de Ràdio Gràcia; el projecte “Guia” de l’AcidH, Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà; el restaurant Mala Hierba; el Cicle Primavera Verda del barri del Coll; els cinemes Texas; el projecte de Memòria històrica oral de la Sedeta;  l’associació Barri Obert; el Sr. Emili José Manero, el Fontetes de Gràcia i l’associació Gràcia amb el Sàhara.

I en aquesta edició es van atorgar dues mencions a títol pòstum a dues persones molt estimades que van morir recentment: el Sr. Joan Maillo i el Sr. Mike Lane.

Subtil, a través d’ACAPPS, vam realitzar els subtítols en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge