Jornada “L’accessibilitat universal, una estratègia metropolitana”

Aquest passat dimarts 2 de maig es va celebrar la jornada “L’Accessibilitat Universal, una estratègia metropolitana” al Citilab. L’acte va ser organitzat per l’AMB i COCEMFE Barcelona, les dues organitzacions que engegaran el grup motor que impulsarà l’accessibilitat i la igualtat d’oportunitats als municipis metropolitans.

Subtil vam oferir-hi, a través d’ACAPPS, l’accessibilitat per a persones sordes mitjançant la subtitulació en directe.

L’accessibilitat al territori i l’edificació, l’accessibilitat en els mitjans de transport públic, l’accés de la ciutadania als serveis de l’administració i transformació digital, i la innovació social són els quatre grans temes prioritaris que es van destacar durant la jornada amb la participació de més de 90 tècnics municipals i representants d’entitats de persones amb discapacitat. D’aquesta manera, els tallers participatius de la jornada van posar de manifest les demandes més urgents per part dels col·lectius de persones amb discapacitat.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge