III Jornada de ‘Networking’ Espai Làbora

El dilluns 15 de maig es va celebrar al Born Centre de Cultura i Memòria la III Jornada de Networking Espai Làbora, una iniciativa del programa Làbora per  fomentar l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball. A l’acte hi van assistir tots els agents implicats en el programa: representants de l’Ajuntament i del Tercer Sector, participants en el programa i empreses col·laboradores.

A l’acte van prendre la paraula la tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laia Ortiz; la presidenta d’ECAS, Entitats Catalanes d’Acció Social, Teresa Crespo; el secretari de FEICAT, Empreses d’Inserció de Catalunya, Albert Alberich; i el president provincial de Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet.

En aquest acte inaugural es va lliurar el segell Làbora a les empreses i entitats col·laboradores, en reconeixement del seu compromís amb la contractació de col·lectius en risc d’exclusió de la ciutat.

Subtil, a través d’ACAPPS, vam realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge