Tertúlia “Sóc jove. Sóc sord@”, a Terrassa

El passat 16 de maig va tenir lloc a la biblioteca central de Terrassa la jornada “Sóc jove. Sóc sord@. Comparteix amb mi els problemes amb què em trobo”. Subtil vam oferir la subtitulació en directe a través d’ACAPPS. L’acte també va comptar amb interpretació en llengua de signes.

La jornada s’emmarca dins de les accions realitzades per l’Ajuntament de Terrassa per aprofundir en el coneixement de les necessitats i inquietuds de les persones joves amb sordesa i millorar-ne l’atenció.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla local de Capacitats Diverses i Accessibilitat 2016-2020 de Terrassa.

Va donar la benvinguda la  regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, i tot seguit es va iniciar la taula rodona “Quines són les necessitats de les persones joves amb sordesa?” en els àmbits d’educació, immigració, comunicació i temps lliure, en què van participar diverses persones sordes de la ciutat.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge