Subtitulem la jornada de la plataforma “Volem signar i escoltar”.

El passat dissabte 20 de maig Subtil vam subtitular en directe la jornada que va organitzar la plataforma “Volem signar i escoltar” al CaixaFòrum, en què es va tractar sobre l’educació inclusiva de les persones sordes i la incorporació de la llengua de signes a les aules.

Qui és la plataforma “Volem signar i escoltar”?

La plataforma Volem signar i escoltar està formada per diferents col·lectius de la comunitat sorda, les seves famílies i persones que són partidàries de la defensa de la llengua de signes catalana (LSC) en l’àmbit educatiu. L’objectiu de la plataforma és garantir una educació bilingüe en modalitat oral i de llengua de signes, on els professionals que intervenen en tot el procés educatiu i els serveis d’atenció als nens sords coneguin, respectin i compleixin la legislació actual.

Per a més informació: http://volemsignariescoltar.blogspot.com.es/

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge