Homenatge al Pedro Serra i a la Roser Roca

Aquest 25 de maig la Federació ECOM i la Fundació Pere Mitjans han organitzat un acte d’homenatge a Pedro Serra i Roser Roca, dues figures clau per a les dues entitats i per al col·lectiu de persones amb discapacitat, que ens han deixat recentment. L’acte va tenir lloc al Convent de Sant Agustí de Barcelona a les 18:30 h i el vam subtitular en directe per a persones sordes. També hi havia un intèrpret de llengua de signes.

En Pedro Serra, que aviat farà dos anys que va morir, va ser un dels impulsors de la Federació ECOM, organització que va presidir durant més de vint anys, i en la qual, un cop rellevat en el càrrec, va seguir actiu dins la Junta Directiva, defensant els drets de les persones que, com ell, tenen una discapacitat.

Per la seva banda, la Roser Roca fou la fundadora de la Fundació Pere Mitjans, i mare d’en Pere Mitjans, qui va donar nom a la fundació. La força i la valentia d’aquesta mare va ser el motor que va arrossegar altres famílies del barri del Besòs a engegar un projecte que sempre ha destacat pel seu tarannà i la seva atenció centrada en la persona i en la riquesa de la diversitat.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge