Elixir, festival poètic a Terrassa accessible per a persones sordes i cegues

Aquest divendres 16 de juny tindrà lloc dins del marc del Festival de poesia Elixir, dirigit per Rosa Boladeras, l’espectacle La Ràtzia, al Teatre Principal de Terrassa, a les 20 h. Hi haurà lectura de poemes, música i molt més… amb ruta sorpresa poètica final i un concert amb The Sey Sisters i foodtrucks al Torrent de les Bruixes de Vallparadís.

L’acte serà accessible per a persones amb discapacitat auditiva i discapacitat visual: subtitulació en directe, intèrpret de llengua de signes i audiodescripció.

No us ho perdeu!

 

Què és el Festival Elixir?

El Festival Elixir va néixer el juny de 2013 en coproducció amb el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) amb l’objectiu d’apropar la poesia al gran públic en un format fresc i atractiu, amb l’al·licient de desenvolupar l’espectacle al llarg d’una ruta sorpresa pel mapa de la ciutat. Per a més informació: www.elixir.cat

Subtil hi oferirem el servei de subtitulació en directe i d’audiodescripció.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge