Premis Solidaris ONCE Catalunya accessibles

El passat 5 d’octubre es van lliurar els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017, a l’auditori de l’ONCE Catalunya, a Barcelona, i Subtil vam realitzar la subtitulació per a persones amb discapacitat auditiva.

Aquest any el premi al mitjà de comunicació va ser per L’Olot, de Ràdio Olot; el premi a la institució, organització, entitat o ONG va ser per la Fundació Arrels; el premi a la persona física va ser per Jaume Marí Pàmies; el premi a l’empresa va ser per Tallers Gaudí; i el premi a l’administració pública va ser per l’Ajuntament del Prat de Llobregat pel programa Àpats a domicili.

Enhorabona a tots!

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge