Reunió del CODISCAT amb subtítols en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, han presidit avui la reunió del Consell de la Discapacitat de Catalunya (CODISCAT) al Palau de la Generalitat.

Subtil hi hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

A la sessió de treball, el president Quim Torra ha anunciat la creació del Pacte Nacional per a les persones amb discapacitat i el conseller El Homrani ha anunciat que es crearà una Comissió Interdepartamental sobre polítiques públiques d’acord amb els principis de la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Per a més informació: https://bit.ly/2xGx4UP

 

Què és el CODISCAT?

El CODISCAT està integrat pels diferents departaments de la Generalitat, les entitats municipalistes i les entitats representants del sector de les persones  amb discapacitat. Vetlla per la transversalitat de les polítiques de promoció de l’autonomia personal i de l’atenció a les persones amb discapacitat. El Consell facilita una interlocució directa entre el Govern i el sector per reforçar la coordinació interdepartamental en tots els àmbits competencials relacionats amb les persones amb discapacitat.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge